Hvad kan man gøre når barnet keder sig?

Alle forældre kender situationen. Ens elskede lille barn, der ellers plejer at være sød og rolig, har pludselig kastet sig ud i en gang opmærksomhedskrævende gråd. Der er næsten ikke noget at gøre, når den lille øjesten først er begyndt at kede sig. Det kan virke håbløst, men det er det ikke nødvendigvis. Her har vi samlet et par tips til, hvordan du kan underholde dit barn og fjerne fokus fra gråden.

Gå en tur

Et af de ældste tricks i bogen er selvfølgelig at tage barnet med udenfor. Der er ikke noget så livsbekræftende, som at se sin lille skabning opdage verden. Øjnene, der bliver store, spørgsmålene, der pludselig farer af sted fra barnets mund. Der er ikke noget så skønt som at vise sit barn verden.

Køb noget sjovt legetøj

Det er jo ikke altid, at vejret er til at gå udenfor, og her kan det være en ide at ty til legetøjets favre verden. Der er rigtig mange steder, der sælger legetøj, men vi har fundet det perfekte sted. Find legetøj til de mindste lige her, og lad dig blive imponeret af det fabelagtige udvalg af legetøj. Der er næsten ingen begrænsninger på, hvad man kan finde af legetøj til sin lille skat. Der er et væld at stimulerende legetøj, der kan udviklet barnet, og der er noget til ethvert barn.

Tilkald bedsteforældrene

Hvis situationen vitterligt er helt umulig, så må man som forældre kalde det tunge skyts ind. Ring til bedsteforældrene og se, hvorvidt de har lyst til lige at kigge forbi. De har jo trods alt mange års erfaring med børnepasning, så mon ikke de ved, hvordan sådan et lille barn skal håndteres. I mellemtiden kan dig og din ægtefælle snige sig ud af bagdøren og nyde roen, mens bedstemor og bedstefar sikrer hjemmefreden.