Gør dit barn vinterklar

Selvom sommeren knap er gået på hæld, og vi stadig veksler mellem den langærmede trøje og den korte T-shirt, så vil vinteren snart være over os. Før vi får set os om, vil det lune sommervejr og de mange lyse timer være skiftet ud med kulde, regn og blæst, og det er for alvor blevet tid til blandt andet at finde det varme tøj frem.

Vi skal nemlig ikke gå rundt at fryse. Det kan gøre os syge, og det kan hæmme os markant, når vi bare gerne vil nyde udendørs-livet. Og det gælder især de helt små hoveder.

Sørg for mulighed for masser af udeleg

Der er nemlig intet, der er så fantasifuldt som naturen. Her kan det ene eventyr poppe op efter det andet, og derfor er der ude i det fri mange timers leg og sjov at give sig i kast med. Der kan hoppes i dynger af nedfaldne blade, leges i vandpytter og kælkes, når sneen falder.

Alt dette er dog noget, der kræver den helt rette påklædning. For når du gerne vil sørge for, at dit barn blot kan nyde og hygge sig, er det vigtigt, at det hverken fryser eller bliver vådt. Og derfor er det måske ved at være tid til, at du gør dit barn vinterklar.

Det varme tøj og den lune søvn

Få derfor investeret i nogle gode støvler – gerne med tykt fór, så de små fusser ikke kommer til at fryse. Og sørg for en god flyverdragt, der også gør det muligt for dit barn at ånde, så der altid er en behaglig temperatur omkring kroppen.

Husk også nogle gode vanter, en hue og generelt tykt tøj, der også kan bruges indendørs. For selvom vi befinder os inde, kan der stadig være en del køligere. Og måske skal dit barn også sove udendørs i sin barnevogn, hvorfor det er vigtigt med noget ordentligt tøj og en god vogn samt udstyr hertil. Læs mere om det her.

Er din barnevogn klar til de mange kolde timer?

Netop din barnevogn og det ekstraudstyr, du anvender, skal også være klar til vintertiden. I barnevognen kan det være relevant med blandt andet en god kørepose, der virker som en sovepose og derfor sørger for masser af varme. Den smyger sig skønt om kroppen og ligger sig tæt ind til dit barn, hvorfor det vil føle en tryghed, mens det sover.