Gaveidéer til en 3-årig

Når et barn fylder tre år, er det helt klart begyndt at få en fornemmelse for, at det indbefatter en fødselsdagsfest. Alle 3-årige glæder sig i flere dage til den store dag, der skal fejres med mad, kage, slik og naturligvis gaver. Det betyder en hel del for barnet, at gaverne er noget, som det kan forholde sig til og synes er spændende. Find gode gaveidéer til en 3-årig herunder.

Et boldbassin er barnets helt eget legeland

Hvis du ønsker at give et 3-årigt barn sit helt eget legeland, så bør du købe et boldbassin. Det er til stor glæde for barnet at have et boldbassin, da det er med til at stimulere barnets sanser. Men som forældre er det også sjovt at se på, når barnet boltrer sig i alle boldene. Du kan købe et boldbassin hos BR.

En personlig bog er en helt unik gave

Et 3-årigt barn elsker højst sandsynligt at få læst historie. Er der ovenikøbet tale om en personlig bog med barnets navn, kan det ikke blive bedre. Du bør vælge et tema for bogen, som barnet er vild med. Det kan være alt lige fra en skovtur til en rumrejse, en rejse i tiden eller noget helt andet.

Telte er hyggelige og inspirerer til leg

Giver du det 3-årige barn et telt i gave, er du sikret et smil på barnets læber. I et telt kan barnet trække sig tilbage og finde ro. Derudover kan teltet bruges til at få læst historier, eller barnet kan sove til middag i teltet. Sidst men ikke mindst kan der bo en prinsesse eller en superhelt i teltet.