Sådan sørger du for en god hygiejne på farten

Hvis der er noget vi i løbet af de seneste par år er blevet opmærksomme på, så er hvor vigtigt det faktisk er at holde en god håndhygiejne. For hvor det engang blev anset for at være en smule hysterisk, når man havde en håndsprit med i tasken, så er det i dag faktisk noget de fleste af os altid sørger for at have med. Og det er jo slet ikke uden grund. For vi har den seneste tid ikke blot lært at det ikke blot hjælper med at holde sygdomme i bund – det er også blevet tydeligt hvor nemt det faktisk er at sørge for en god hygiejne.

Hav dit hygiejne-udstyr i orden

Når det kommer til håndsprit og alt der følger med, er der et par gode grundregler du med fordel kan følge. Dette gælder især hvis du gerne vil være sikker på at holde i hygiejnen i top, uanset hvor du befinder dig. Her er et par gode råd.

  • Sørg altid for at have din egen håndsprit på dig. Selvom der er standere de fleste steder kan de være tomme.

  • Et par desinfektionsservietter er en problemknuser i rigtig mange sammenhænge. De kan både tørre borde og toiletsæder af, hvis det bliver nødvendigt.

De gode huskeregler gælder stadig

Selvom vi ikke længere lever med en nedlukning, eller går op i at tælle meterne mellem os – så er der stadig god grund til at beholde nogle af de gode vaner vi har opbygget gennem de sidste par år. Vi passer nemlig langt bedre på hinanden på den måde. Den gode gamle huskeregel med at det er godt at spritte af, eller vaske hænder når man træder ind i en ny bygning er derfor stadig rigtig fin at følge. For heldigvis er verden blevet sjov og åben igen – så lad os passe godt på den.