Skru ned for varmen, men op for hyggen

I disse sparetider er der mange der skruer ned for varmen, for at spare på strømmen. Det kan være en god måde at spare lidt penge på, men konsekvensen bliver at det bliver koldt i huset. Dog er der nogle ting der kan hjælpe dig med at holde på varmen, og som kan sprede hygge på samme tid.

Sutsko

Det er genialt at gå rundt i sutsko derhjemme. På den måde gør det ikke noget at gulvet er koldt, for sutskoene kan holde tæerne varme. Der er mange forskellige slags sutsko at vælge imellem, og de findes i alle prisklasser og kvaliteter. For eksempel de moderne haflinger sutsko. Sutsko skaber både en hyggelig stemning, og holder dig varm i de kolde måneder.

Hyggetæppe

En anden god investering, er et dejligt tæppe til at tage over sig. Det kan både være når man sidder i sofaen og ser en film, eller når man skal sove om aftenen, og mangler lidt ekstra varme. Ud over at kunne varme dig op, er tæpper også flotte i sofaen eller på sengen. Vælg et tæppe i farver eller et flot mønster for at skabe et friskt pust, og hold det i neutrale mønstre og farver for at tage fokus væk fra det. Tæpper kan købes i alverdens farver, materialer og prisklasser, så man kan finde det tæppe der passer bedst til det behov man har.

Stearinlys

Stearinlys er både hyggelige at have til at stå fremme, og derudover giver de også en smule varme. Derfor kan du bruge stearinlys om aftenen, og på den måde også spare på strømmen. Stearinlys kan sprede en helt speciel, hyggelig stemning i de mørke måneder, og de er både billige og effektive så længe man husker at slukke dem før man falder i søvn, eller forlader rummet.