Kolding – en vaskeægte efterskoleby

Overvejer du og dit barn om en efterskole er det rette step efter folkeskolen? Eller måske som det 8. eller 9. klassetrin? En efterskole giver ikke blot en masse ny læring, men også nye venskaber og oplevelser for livet, som hos langt de fleste sjældent bliver glemt.

I Danmark er der i dag 214 efterskoler at finde fordelt over hele landet, hvoraf de alle repræsenterer forskellige typer linjer, som eleverne vælger efter interesse. Har dit barn en særlig interesse for sport? Eller måske teater, dans eller skuespil? Mulighederne er mange.

Mange af landets byer har ikke blot én, men flere forskellige efterskoletilbud i byen. Én af disse er Kolding – Danmarks 7. største by, som udover flere spændende og lærerige efterskoler også er en by, der i sig selv byder på oplevelser og mindeværdige stunder. For at få mere information om Kolding, klik her.

I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor Kolding er en fremragende efterskoleby:

Efterskoler i Kolding

Med mere end fem efterskoler i Kolding og omegn, er der altså rig mulighed for, at du og dit barn kan vælge en efterskole, som passer lige netop til dit barns interesser. I Kolding er der efterskoler, der blandt andet tilbyder idræt, dans, drama, medier og kommunikation, design, IT og teknologi, kunst og en masse andet. Efterskolerne i Kolding har altså tilbud til alt, hvad hjertet begærer.

Kolding som by for en efterskoleelev

Selvom Kolding huser massevis af efterskoler, er selve byen også en fremragende by at bo i. Naturligvis vil dit barn begå sig mest på efterskolen, men gode dagsture, weekendture eller lignende er der masser af muligheder for i Kolding. Byen byder både på en masse naturoplevelser, byliv og attraktioner. Med sin beliggenhed tæt på Lillebæltsbroen er Kolding altså blot én times kørsel fra henholdsvis Aarhus og Odense.

Held og lykke med efterskolesøgningen.