Få det fedeste sabbatår med et højskoleophold

Vi nærmer os med hastige skridt et årsskifte, hvilket for manges tilfælde betyder, at der de er halvvejs i 3g, hvoraf nye og spændende udfordringer står for døren. Er du en af dem, som snart tager hul på et nyt kapitel, og som synes at eksamener og hverdagslektier lige nu virker meget uoverskuelige, og du langt hellere vil ud og bruge din krop og kaste med en bold, kan en højskole være det rette valg for dig i dit sabbatår.

Et skoleskema lige efter dit hoved

På en håndbold højskole har du rig mulighed for at kombinere dine faglige interesser med den sport du elsker allermest. Som nyudklækket student har du hele livet været vant til at gå i skole, hvoraf det kan virke skræmmende at komme helt ud af disse vaner. På en håndbold højskole vil du stadig gå i skole, men på en helt anden måde end hvad du er vant til, og hvor du selv har muligheden for at til- og fravælge fag, som du bryder dig mere eller mindre om. Du får altså en skolegang præcis efter dit hoved, samtidig med at du lærer en masse nyt.

Det perfekte miljø til at danne nye relationer

Sporten er også noget som binder os sammen. Ved at tage et ophold på en håndbold højskole vil du, udover at øge din sportslige faglighed, møde et utal af ligesindede, som deler din glæde og interesse i sporten. Der vil være rig mulighed for at danne stærke sociale relationer, alt imens der vil være en masse gode sparringspartnere, så udbyttet af træningen bliver optimal. En håndbold højskole handler altså ikke kun om at præstere sit bedste på boldbanen, men i den grad også om at danne nye og spændende venskaber med folk, som du ellers aldrig ville have mødt. Det er et sted, hvor der dannes venskaber for livet.