Vælg den rigtige gave til dine ansatte

Der kan være mange grunde til, at dine ansatte fortjener at blive forkælet. Det kan være, at der er kommet en ny og spændende handel i hus, som alle har kæmpet for eller måske har I lige afsluttet et stort projekt, som har krævet hårdt arbejde. De store højtider fortjener også at blive fejret og det vil gøre mange medarbejdere glade at få en gave som de kan tage med hjem og som kan være til glæde for dem i højtiden.

Dine ansatte er ikke ens, så hvorfor skulle gaverne være det?

Når det kommer til at vælge de rigtige firmagaver for dine ansatte, er det vigtigt at huske på, at der tit ikke er én rigtig gave til hele din gruppe af ansatte. Tværtimod vil der ofte være forskel på deres interesser og deres præferencer, og derfor er det ikke altid det bedste at købe den samme gave til alle. Nogle vil foretrække en god vin, mens andre hellere vil have noget spiseligt som noget godt chokolade eller en lækker gavekurv i stedet for. Det er også vigtigt at huske på, at der gerne må være alternativer. Det er for eksempel ikke alle, der drikker alkohol eller som har de samme dietære muligheder.

Gør det logistisk smart og køb fra det samme sted

Med et behov for blandede gaver, kan det være en fordel at købe dem et sted, hvor du er sikker på, at udvalget er stort. For at finde den rigtige gave, kræver det også, at du shopper det rigtige sted og kan guide og hjælpe dig på vej, når det gælder at vælge det helt rigtige. I en travl arbejdsdag er det samtidigt også en hjælpe, hvis du kun skal placere én ordre ét sted i stedet, så du ikke skal styr på mere end højst nødvendigt.