Sådan lever du billigere

Hvis du, som mange andre efterhånden begynder at mærke det, også synes at det er blevet dyrere og mere vanskeligt at leve, på grund af at alt er så dyrt, så er du bestemt ikke alene om at lede efter en løsning. Lige her er du så heldig at få hele tre gode råd til, hvordan du kan leve dit liv bare en smule billigere, og forhåbentlig spare penge, som du kan bruge andre steder!

Hold øje med elpriser

Det første på listen over initiativer til at leve lidt billigere, er at du med fordel kan holde øje med elpriserne. Hvis du identificerer, hvornår er el billigst, kan du næsten tilrettelægge dit liv efter det. Er det for eksempel billigst om aftenen efter 20, er det måske der du skal igangsætte opvaskeren, tørretumbleren og lignende elektriske apparater, du alligevel ville have tændt i løbet af dagen. På den måde kan du lægge en strategi, og måske spare lidt penge!

Vær ikke bange for at fryse ned

Hvis du har en fryser, hvad end det er en lille en under køleskabet, eller en helt stor kummefryser, så ville du drage godt af at benytte den! Det gælder ikke kun om at fryse rester ned, når der står lidt ekstra tilbage på spisebordet. Nej, det handler også om at udse dig de gode tilbud i tilbudsaviserne, og købe stort ind så det kan blive frosset ned, til når det skal bruges!

Gør genbrugsbutikker til sædvanen

Det er ikke alle, der synes det er lige fedt at tage i genbrugsbutikker og bruge tid, men det er nu engang meget billigere at købe ting der, end helt fra nyt. Ofte fejler tingene ingenting, og hvis det er tøj man køber, vil det efter en enkelt vask, være helt fint at bruge! Spar penge, og tage i genbrugsbutikken når der skal købes tøj, legetøj eller brugsgenstande!