Guide: Sådan holder du styr på din rejsekuffert

Vi kender alle sammen, at når først ferien er bestilt og planlagt, har vi tusind ting kørende i hovedet, som vi skal have ordnet, inden vi drager på tur. En ting, som fylder meget inden en rejse, er at sørge for, at alle ens ting, bliver pakket og sorteret på en ordentlig måde, hvilket af og til kan være meget svært. Hvis du, hver gang du skal ud og rejse, står med hovedet i postkassen, når der skal pakkes, får du her en guide til, hvordan du smartest pakker din næste rejsekuffert.

Organiser dig bedst med en packing cube

For mange af os er det nemlig lidt en kamp at pakke en overskuelig kuffert, hvoraf det oftest ender med, at tøjet bliver smidt lidt tilfældigt ned, og det derfor er umuligt at finde hoved og hale i alt bagagen, når først man kommer frem. Her vil en packing cube blive din nye bedste ven. Dette er en lille, let-foldelig taske eller kasse, som garanterer at du har orden og ryddelighed i din kuffert. Disse kan købes i mange forskellige størrelser, hvoraf de både kan opfylde behov inden for mindre og større rejsegenstande. De er eminente til at sikre en organiseret kuffert, hvor alle dele har en fast plads.

Hvad skal bruges sammen, og hvad skal du passe på?

Når du pakker bør du overveje, hvilke ting du skal bruge på hvilke tidspunkter. Pak derfor eventuelt nattøj, natmaske og natcreme i en packing cube, så dette er lettilgængeligt for dig og nemt at finde, hver gang du skal i seng. Sørg også for, at alt skrøbeligt i din kuffert pakkes i midten, og brug bunden, toppen og siderne som polstring, hvor du placerer tøj, håndklæder og andet tekstil, så dette kan bruges som et beskyttende skjold, mod den hårde behandling, som kufferter af og til oplever i lufthavne.